Lediga jobb hos Axima AB

Verksamhetsområde               

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.

Orterna vi finns på är Björnhult, Erikstad, Flen, Floby, Färjestaden, Gamleby, Grästorp, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Kisa, Kumla, Kungälv, Lidköping, Linköping, Munkedal, Norrköping, Skövde, Säffle, Veddige, Vimmerby, Vetlanda och Motala.

Vår affärsidé

Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell support och service.

Axima representerar flera världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Bergmann, Krampe, Toro, Husqvarna, Polaris, Suzuki, ISUZU Pickup och Fiat transportbilar med flera.

Vår strävan är att erbjuda bra och genomtänkta maskinlösningar till kunden som leder till långsiktiga relationer. Under senare år har vi arbetat med stora och samordnade inköp av maskiner vilket ger konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser till slutkund.

Axima har under åren byggt upp ett gott renommé när det gäller att erbjuda kunder snabb och kompetent service. Tillgängligheten vid skördetid är för oss en självklarhet och det är roligt att kunna ställa upp när det verkligen behövs.

Våra värderingar

ENGAGEMANG
Genom våra engagerade medarbetare har vi möjligheten att ge kunderna den absolut bästa servicen på marknaden.

TILLGÄNGLIGHET
Att vara tillgängliga är en förutsättning för kundernas förtroende, vi ska vara på plats när kunderna behöver oss och alltid vara lätta att komma i kontakt med.

TRYGGHET
Grunden för långa och starka kundrelationer, det är också grunden för relationerna internt inom Axima. Genom att agera professionellt och tydligt, lovar vi dig som kund en trygghet genom hela affären.

Axima-bolagen

Axima har ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr. Sedan 2002 har företagsgruppen bedrivit verksamhet under namnet Axima.

Initiativbewerbung

Freie Stellenanzeigen abonnieren

Zur Startseite